Чаплинський бізнес навчався спілкуватися з податківцями дистанційно

Дата: 03.03.2021 08:32
Кількість переглядів: 380

Вчора у Центрі обслуговування платників Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводилася промоакція щодо подання звітності в електронному вигляді та використання електронних сервісів ДПС.

         Під час практичних занять відвідувачі ЦОП ознайомилися з принципами роботи та перевагами електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет». Зокрема, у відкритій частині онлайн кабінету є можливість переглянути інформацію щодо взяття на облік платників податків та РРО, дані реєстру платників ПДВ, страхувальників, платників єдиного податку, переглянути податковий календар та іншу корисну інформацію.

         Приватна частина сервісу надає можливість: скористатись індивідуальним податковим календарем, переглянути й перевірити свої облікові дані, створити запити та різного роду заяви для отримання інформації, переглянути стан розрахунків із бюджетом, зареєструвати податкові накладні в Єдиному реєстрі податкових накладних тощо.

         Також, за допомогою електронного кабінету громадяни можуть підготувати, заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи, створити та подати заяву на реєстрацію особи (в тому числі народженої дитини) в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, отримати відомості про отримані доходи та утримані податки. Відтепер цей електронний документ засвідчується кваліфікованою електронною печаткою ДПС та є аналогом документа, виданого контролюючим органом у паперовій формі.

         Загалом до Чаплинської ДПІ вчора завітали 31 юридична та фізична особи, які мали можливість не лише проконсультуватися, а й скористалися унікальною можливістю згенерувати електронний цифровий підпис.

                                                                                    Пресслужба Головного управління

                                                                                    ДПС у Херсонській області, Автономній

                                                                                    Республіці Крим та м. Севастополі

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано