Увага ! Батьки дошкільнят, інформація для Вас !

Дата: 17.02.2021 16:36
Кількість переглядів: 287

Шановні батьки!

У зв’язку із тим, що у лютому місяці відбулося різке зниження температури повітря до – 10о С, підвищився рівень захворюваності серед вихованців закладів дошкільної освіти Чаплинської селищної ради. У Чаплинському дитячому садку «Малятко» 40 % вихованців захворіли на ГРВІ, бронхіт та інші хвороби. У Кучерявоволодимирівському закладі дошкільної освіти «Сонечко» були відсутні 69 % вихованців. У Преображенському яслах-саду захворіли 47 % дітей.

З метою збереження здоров’я дітей і зниження показника захворюваності на грип, вірусні хвороби та недопущення поширення коронавірусної інфекції (СОVID-19) серед вихованців дитячих садків було прийнято виважене рішення про короткотривале тимчасове призупинення освітнього процесу у таких закладах дошкільної освіти громади: Чаплинському дитячому садку «Малятко» та Кучерявоволодимирівському закладі дошкільної освіти «Сонечко» - до 24 лютого 2021 року, Преображенському яслах-саду - до 22 лютого 2021 року.

Ми розуміємо Вашу занепокоєність та знаємо, що більшість батьків працюють, не мають змоги залишити своїх малят на рідних. Для батьків селища Чаплинка повідомляємо, що Ваших діток гостинно приймуть у Чаплинському яслах-садку №1 «Вишенька» та Чаплинському дитячому дошкільному закладі №3 «Струмочок».

Дякуємо за розуміння! Бажаємо усім міцного здоров’я!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано