В Чаплинській селищній раді  відзначили Міжнародний день волонтера.

Дата: 05.12.2020 10:38
Кількість переглядів: 665

У всьому світі 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера.

Цього року, за поданням КУ «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради подякою Чаплинського селищного голови за вагомий внесок в діяльність щодо покращення становища вразливих категорій населення Чаплинської селищної ради та з нагоди Міжнародного дня волонтера відзначено підприємців та сільгоспвиробників, які протягом року відгукувались на проблеми з якими зіткнулась громада, та Україна в цілому.

Подяки вручив селищний голова Фаустов О.Г., а керівник КУ «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради Ращупкіна А.М. подякувала кожному із присутніх особисто нагадавши яка саме допомога надавалась та яких результатів завдяки їй вдалось досягти. Безкоштовне надання складського приміщення для зберігання гуманітарного вантажу, транспорт для перевезення обладнання, продуктові набори та натуральна продукція для вразливих категорій населення, засоби індивідуального захисту для соціальних працівників – це невичерпний перелік допомоги лише за цей рік.

Звісно, волонтерство — не робота. Це на 100% покликання. Це спосіб життя і мислення. Саме тому, участь мешканців громади, в тому числі представників бізнесу, у вирішенні соціальних проблем, допомозі місцевим надавачам соціальних послуг - є неоціненним внеском.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора