В Україні успішно працює Кризовий центр для жінок із дітьми «Місто Добра»

Дата: 04.11.2020 11:00
Кількість переглядів: 358

Багато мам проживають з дітьми за межею бідності, у страшних умовах, без елементарних необхідних речей. Часто складну ситуацію неможливо вирішити разово: грошима, речами чи словами підтримки.  Наприклад, деякі мами випускниці інтернатів чи мами, що самі виросли у неблагополучних сім’ях, не мають жодних навичок по догляду за дітьми, не розуміють моделі поведінки “мама-дитина”. Їх самих ніколи не обіймали і не любили, не вчили та не підказували, як потрібно варити їжу, утримувати побут.

Саме тому гостро необхідними є патронатний  стаціонарний нагляд та навчання, підтримка без осуду. Така комплексна допомога повинна надаватися педагогами, педіатрами, психологами, у спілкуванні з іншими мамами та в атмосфері дружніх відносини в умовах антикризового центру!

Сама для цього, розпочато благочинний всеукраїнський проект «Місто Добра» - великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї.

В “Місті добра” борються за кожну маму для дитини, тут мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна мама отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. Буде визначено необхідний термін перебування в Місті відповідно до поставлених завдань та цілей. Основна мета: надати можливість отримати роботу, щоб мама могла сама доглядати та забезпечувати дитину в належних умовах.

Більше інформації про «Місто Добра» можна знайти на офіційному веб сайті закладу:

https://misto-dobra.com.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано