ПРОПОЗИЦІЇ ДО БЮДЖЕТУ ЧАПЛИНСЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ НА 2021 РІК

Дата: 05.10.2020 10:31
Кількість переглядів: 845

Шановні жителі!
Чаплинська об’єднана громада збирає пропозиції до бюджету  на 2021 рік. Впливай на місцеву бюджетну політику - надай свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти міського бюджету в наступному році! Бюджет селищної ради – це гроші громади, твої гроші!

Діапазон ваших пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Головне – щоб надана пропозиція торкалась повноважень селищної ради, була чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

Всі зібрані таким чином пропозиції будуть систематизовані у формі звіту та направлені до відділу фінансів тв бухгалтерського обліку і звітності Чаплинської селищної ради для врахування при підготовці проекту бюджету на 2021 рік, а також оприлюднені в ЗМІ.

ПЕРІОД ОПИТУВАННЯ : 05.10 - 19 .10. 2020 РОКУ.


ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано