ДО ТЕБЕ ЛИНУ СЕРЦЕМ, УКРАЇНО

Дата: 24.08.2020 16:25
Кількість переглядів: 620

Вже 29-й рік ми відзначаємо День Незалежності України! З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Віремо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

У Чаплинській громаді 24 серпня провели цікаві заходи приурочені Дню незалежності України.

На стадіоні «Освіта» о 10:00 відбулися змагання за Кубок  району з футболу.

Зі щирими словами привітань, святом до жителів та гостей звернувся  голова Чаплинської селищної ради Олексій Георгійович Фаустов, побажав усім здоров’я та миру в нашій рідній Україні.

Участь прийняли чотири команди: смт. Чаплинка - «Скіф», смт. Асканія Нова – «Вікторія - Асканія», с.Надеждівка – «Шторм», та с.Хлібодарівка – «Колос» із них вибороли ІІ місце с.Надеждівка – «Шторм» та І місце смт. Асканія Нова – «Вікторія - Асканія».

Також відбулися спортивні змагання з міні – футболу в якому прийняли також чотири команди: смт. Асканія Нова – «Вікторія - Асканія», смт. Чаплинка - «Скіф», с. Першоконстантинівка – «Сиваш» та команда військовослужбовців Збройних сил України, а І місце виборола команда  с. Першоконстантинівка – «Сиваш».

Усіх присутніх на стадіоні вітали група сучасного танцю «Світло» (кер.Ю.Біщук) з хореографічною постановкою «Батьківщина» та Крістіна Іноземцева з піснею «Мир над Україною».

Працівники комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинська центральна бібліотека» організували тематичну книжкову виставку «Відкрий для себе Україну».

 

Цей гарний день продовжився в Молодіжному парку виступом народного оркестру духової музики  «Таврійські сурми» (кер.І.Іваськів),  усі охочі танцювали та співали під знайомі мелодії.

А під стінами Культурно-мистецького Центру відбувся показ цікавого мультфільму «Руслан і Людмила» та романтичною українською комедією «DZIDZIO перший раз».

З нагоди такого важливого свята хочеться побажати сил у боротьбі та досягнень поставленої мети. Любові до рідної землі! Нехай не згасає оптимізм у душах українського народу! Сьогодні важливо одне: наша перемога - наше майбутнє! Давайте змінимо нашу Батьківщину! Нехай вона стане кращою, чистішою! І в наших душах горить невичерпний шевченківський вогонь любові до рідної землі!

 

Крістіна Іноземцева

                  завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

діяльності комунального закладу

«Чаплинський культурно – мистецький Центр»

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора