День захисту дітей у Чаплинській громаді

Дата: 01.06.2020 15:32
Кількість переглядів: 481

         Дитинство – найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам’яті залишаються тільки найяскравіші спогади.

         Щорічно 01 червня, починаючи з 1998 року, в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей – одне з найбільших «дитячих» свят у світі. Це свято дитинства, захисту життя, здоров’я і прав дітей.

Навіть у цьому році, не зважаючи на пандемію COVID-19 та карантин, для юних мешканців Чаплинської громади, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г., проведено заходи присвячені до Дня захисту дітей, які проходили через  мережу Facebook.

15 спортсменів показали  свої вміння та досягнення у  спортивному конкурсі «Сильніше, вище, скоріше». 19 яскравих витворів мистецтва юних художників замайоріли у конкурсі малюнків на асфальті «Яскраве життя дитинства».

Найбільшої популярності отримали два конкурси: конкурс дитячої творчості «Я маю талант» та конкурс «Я та мій домашній улюбленець».

Конкурс дитячої творчості «Я маю талант» продемонстрував 50 юних обдарувань, які поділилися з нами своїми вміннями з наступних направлень: вокал, хореографія, гра на музичних інструментах, декоративно - прикладне мистецтво та інші таланти.

Не залишилася без уваги і любов наших дітей до домашніх тварин. 49 учасників конкурсу «Я та мій домашній улюбленець» познайомили  нас із своїми маленькими друзями. Дуже приємно було побачити, що любов до менших братів наших виявлялася не тільки до  кішечок та собачок, а й до інших тварин.

Найменші мешканці Чаплинської селищної ради активно прийняли  участь (34 дитини) у цікавому заході фейс-арт «Дарую посмішку». Хоча слово і не зовсім зрозуміле, але це їм не завадило і ми змогли побачити  супер – героїв, піратів, кішечок, собачок та багато інших чарівних персонажів.

 9 молодих художників нашої громади поділилися з нами своїми шедеврами  розмістивши їх у конкурсі дитячого малюнку «Світ моїх мрій та сподівань».

Завдяки програмі «Освіта-2020» Чаплинської селищної ради, переможців конкурсів було нагороджено подарунками, інших учасників грамотами та морозивом.

Дякуємо за активну участь у заході нашим юним талантам, батькам та педагогам. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях !

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано