ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ПРОЕКТІ «ОЗЕЛЕНЕННЯ УКРАЇНИ» !

Дата: 03.03.2020 16:36
Кількість переглядів: 655

        

Чаплинська селищна рада приєднується до проведення в  Херсонській області всеукраїнського проекту «Озеленення України», ініційованого проєктом “Книга рекордів України” та активістами “CEO Club Ukraine”, з висадження    100 000 000 дерев у 100 країнах світу.

         Мета проекту – привернення уваги людей до екологічних проблем країни, розвиток екологічної свідомості населення та відновлення екосистеми України.

В цей день у нашій державі планують висадити 1 мільйон молодих дерев.   

У Чаплинській селищній раді їх висаджуватимуть на територіях комунальних та освітніх закладів, багатоквартирних будинків, паркових зонах та зонах загального користування. У тих місцях, де потім можна буде забезпечити догляд за саджанцями.  

Підрозділ Чаплинської селищної  ради «Благоустрій» допоможе у проведенні акції. Фахівці підрозділу підберуть посадковий матеріал - породи саджанців, які властиві для нашої місцевості, та сформують перелік місць для проведення акції 20 березня 2020 року.

          Запрошуємо 20 березня 2020 року мешканців Чаплинської селищної ради, приватних підприємців, представників підприємств, установ та організацій усіх форм власності та громадськість долучитись до акції.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано