Про зміну рахунків

Дата: 09.09.2019 08:37
Кількість переглядів: 556

            Чаплинська державна податкова інспекція Новокаховського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  повідомляє, що з 05.08.2019 року набрала чинності постанова Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 „Про затвердження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні”.

         Згідно з Постановою №162 в Україні номер банківських рахунків (в тому числі - і бюджетних) буде формуватись за міжнародним стандартом IBAN та складатиме 29 літерно-цифрових символів.

У зв”язку з чим змінюються бюджетні рахунки для зарахування податків, зборів та інших платежів до державного та місцевих бюджетів Херсонської області, відкриті у Державній казначейській службі України (МФО 899998).

Нові бюджетні рахунки за стандартом IBAN вводяться в дію з 01.10.2019, 01.10.2019 по 31.10.2019 – перехідний період, а з 01.11.2019 – у постійному режимі.

         Нові реквізити бюджетних рахунків буде розміщено на субсайті ДПС у Херсонській області, АР Крим та м.Севастополі в розділі „Бюджетні рахунки” за посиланням http://kherson.sfs.goy.ua/bvudietni-rahunki/ з 30.09.2019 року.

         За додатковою інформацією звертатись за адресою: смт. Чаплинка, вул. Паркова, 3 або за телефоном 2-11-32, 2-25-32. 

 

Стан розрахунків з бюджетом можна переглянути в Електронному кабінеті

            Платник податків в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету має доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів.

         При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку.

         Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється після проходження електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, відомості щодо якого внесені до Довірчого списку, розташованого на офіційному веб-сайті Центрального засвідчувального органу (https://czo.gov.ua/trustedlist).

         Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.

 

Електронний кабінет – найбільш популярний електронний сервіс ДФС України

            Чаплинська державна податкова інспекція Новокаховського управління ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє що сервіс «Електронний_кабінет» користується найбільшою популярністю серед платників податків.

         Нагадуємо, що «Електронний кабінет» (https://cabinet.sfs.gov.ua/) – персональне автоматизоване робоче місце платника.

         Цей сервіс містить наступну інформацію: податковий календар; стан розрахунків з бюджетом; листування з органами ДФС; облікові дані; пошук інформації в реєстрах ДФС; подання заяв/запитів; подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді; сплата податків (для фізичних осіб); перегляд даних СЕА_ПДВ; інформацію з реєстрів; дані про взяття на облік платників; реєстр страхувальників; дані реєстру платників ПДВ; реєстр платників єдиного податку; інформацію про РРО; інформацію про книги ОРО; дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального та спирту етилового; інформацію з інших реєстрів.

         Також звертаємо увагу, що з повним переліком електронних сервісів, які функціонують та розміщені на офіційному вебпорталі ДФС України можна ознайомитися за посиланням: http://sfs.gov.ua/…/elektronnyi-servisi/elektronni-servisi-/.

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано