З Днем Незалежності України !

Дата: 24.08.2019 14:56
Кількість переглядів: 470

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ

 

День Незалежності України - офіційне державне свято, яке щороку відзначають 24 серпня.

Ось і Чаплинська громада відзначила свято за підтримки голови Чаплинської селищної ради Олексія Георгійовича Фаустова на площі 200-річчя Чаплинки.

До початку урочисто-святкової програми о 10:00 відбувся районний кубок з футболу на стадіоні «Освіта».

У Молодіжному парку о 18:00 грав народний оркестр духової музики «Таврійські сурми» (кер.І.Іваськів), усі охочі танцювали та співали під знайомі мелодії.

На площі 200-річчя чудові майстрині Лідія Стоян та Тетяна Гніденко продемонстрували свої вироби, які жителі селища могли придбати на згадку про День незалежності України.

Урочисто-святкова програма розпочалась з яскравого, патріотичного танцю у виконання зразкового ансамблю танцю «Капітошка», (кер. В.Магдалюк) та привітальної пісні у виконанні аматорського Чаплинського хору (кер. А.Павлюк).

З привітаннями та нагородженнями виступили голова Чаплинської селищної ради Олексій Георгійович Фаустов, голова Чаплинської районної державної адміністрації  Олександр Бурейко, голова Чаплинської районної ради Володимир Миколайович Бериславський, військовий комісар Чаплинського районного військового комісаріату підполковник Геннадії Юхимович Куць, командир зведеного загону військової частини А2558 угруповання військ ОК «Південь», підполковник Вербицький Микола Станіславович та  отець протоієрей Миколай.   

      Зі святом вітали талановиті вокалісти -   Оля Яцюк,  Оксана Новікова, Дарія Тарасенко, Вікторія Мельник, Крістіна Іноземцева, Каріна Кондратюк та учасники дитячого вокального гуртка «Веселі нотки»: Назар Іноземцев та Дар’я Смірнова (кер.К.Іноземцева)

 Гармонійні вокальні колективи: маленькі зірочки вокальний анссамбль «Співаночка» (кер. Є.Скрічевська), гарні соловейки вокальний ансамбль «Вишиванка» (кер.А.Гладушко), бравий чоловічий гурт «Чаплинські мотиви» та чарівний вокальний гурт «Грація» (кер.А.Павлюк). Веселий настрій подарував народний ансамбль народної пісні «Натхнення» (кер.А.Павлюк) у пісні «Сватай мене мужичок», солістка К.Іноземцева.

Також усіх чаплинців та гостей привітали патріотичними та енергійними танцями, а саме: хореографічний колектив «School life» (кер. А.Мойсеєнко, Л. Процко), група сучасного танцю «Світло» (кер. Ю.Біщук) та студія сучасного танцю «Азарт»  (кер.Л.Нірода).

Урочисто-святкову програму вели гарні та талановиті україночки Анастасія Пєтух та Каріна Кондратюк.

Захід закінчився святковою дискотекою, а прихильники більш спокійного відпочинку мали змогу насолодитися веселою української комедією «Скажене весілля» у парку під відкритим небом.

Від щирого серця дякуємо за смачне морозиво приватному підприємцю Аліні Осінній, Чаплинському сільському споживчому товариству за солодкі вироби для малечі та дорослих, а також церквам «Спаса», «Благодать»  та «Святому письму» за дитячий батут.

Шановні чаплинці та гості! Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу. Сердечно бажаємо Вам, дорогі друзі, щастя, радості і добра. Зі святом Вас! Із Днем Незалежності!

 

Крістіна Іноземцева

                                Завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої

              діяльності КЗ «Чаплинський культурно – мистецький Центр»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано