1 червня 2019 року не пропустіть одну з найяскравіших  подій літа – у День захисту дітей просто неба у самому серці селища Чаплинка вас запрошує до себе дитяча країна Кіндерленд!

Дата: 29.05.2019 14:50
Кількість переглядів: 959

Дитинство - найщасливіший період життя. У дитинстві і продукти смачніше, і предмети здаються більшими, і певні моменти життя запам’ятовуються яскравішими.

Хай у наших дітей буде щасливе дитинство! Хай воно запам’ятається яскравими подіями, радісними моментами, неочікуваними подарунками. А ми, батьки, учителі, вихователі, подбаємо про це уже зараз, не відкладаючи  на потім, у «довгий ящик», і підготуємо неймовірно захопливе, цікаве, радісне свято для наших дітей у перший день літа. 

Смачне морозиво, солодощі, виступи юних обдарувань, дитячі атракції, спортивні змагання, майстер-класи, веселі забави, флешмоби та квести, ярмарок подарунків, фотозони, батути та багато інших цікавих локацій.

Учасникам свята даруватимуть приємні враження маленькі солісти, декламатори, танцювальні гурти. А по-справжньому святковий настрій створять дорослі-чарівники у країні Кіндерленд.

Любителів спорту чекають змагання з міні-футболу, турнір з вільної боротьби, шашки та шахи. Ви можете продемонструвати свою майстерність у жонглюванні, стрільбі, веденні м’яча на швидкість та ударах на точність - чи може бути більше активностей на одному м²?

Дитячий майданчик просто неба у тіні дерев, де будуть чекати веселі аніматори, цікаві майстер-класи, аквагрим для перевтілення в улюблених героїв, ігри, естафети, пісочна терапія, «Літературний дартс», лабіринти, веселий боулінг, музичні конкурси, малювання на воді, мильна феєрія, «Салон краси» для юних модниць (бажаючим мати при собі гребінець), шоу мильних бульбашок, сімейні естафети для дітей «Веселі старти». Найменших прихильників активного відпочинку чекають тест-драйви авто та велогонки.

А тим часом у небо піднімуться повітряні змії. Беріть з собою зміїв та приєднуйтесь до усіх, хто хоче запустити у височінь свою мрію. Яскраві фото та щирі усмішки, як доповнення до свята.

Дитинство - чудова мить, тому розважаємось разом з дітьми або обираємо відпочинок на інших локаціях фестивалю: фуд-корт, спортивні змагання, концертна програма фото на згадку та багато іншого. Нам є чим здивувати найпримхливішого гостя!

Якщо Ви добре малюєте і маєте бажання прикрасити своє рідне селище, запрошуємо до локації «Живопис під відкритим небом» (прохання завчасно подати заявку за телефоном +380665018618 та ескіз майбутнього малюнку). Будемо дуже раді!

Набратися сил після активного відпочинку та розслабитися з близькими можна буде у лаунж-зонах. Food-корт зустрічатиме гостей смачним морозивом від чаплинських майстрів. За бажанням усамітнись – організуйте сімейні пікніки на лоні природи (Беріть із собою килимки та ланч-бокси).

На ярмарку подарунків буде представлений широкий асортимент виробів ручної роботи в найрізноманітніших техніках. Яскраві повітряні кульки, прикраси, іграшки, вироби з натуральних матеріалів, органічна косметика — прилавки ярмарку ломитимуться від достатку.

Молодь запрошуємо проявити себе у караоке. Та усіх учасників свята запрошуємо долучитися до флешмобу, що єднає усіх близьких за духом людей.

Яке ж свято без гарних фотознімків на згадку? Спеціально для любителів селфі та фотоманів організатори підготували велику тематичну фотозону. Зачекінься на «Кіндерленд» і будеш у тренді!

Для тих, хто захоче відпочити після відвідин атракцій, у великій залі Комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький центр» транслюватимуться сучасні, яскраві дитячі мультфільми.

Кіндерленд - відпочинок на будь-який смак і без вікових обмежень. Це місце, де поєднаються розминка для тіла і розуму, задоволення, незабутні емоції, природа та розваги. Наші веселі та креативні аніматори подарують усім присутнім щирі посмішки та задоволення від дійства. А насичена розважальна програма, наповнена танцями, іграми, конкурсами, майстер-класами та іншими видовищами, зробить це свято незабутнім.

Створіть собі та своїм рідним кольоровий настрій та креативний уікенд, відчуйте справжній смак життя та розігрійте свою жагу до яскравих вражень!

1 червня чекаємо на вас у Чаплинці!  Урочисте відкриття о 09 год. 00 хв. на площі 200-річчя Чаплинки.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано