У навчальних закладах Чаплинської територіальної громади пройшла акція «Подаруй оберіг солдату»

Дата: 22.01.2019 12:41
Кількість переглядів: 1062

З метою підтримки воїнів, які захищають незалежність і територіальну цілісність України та підтримки морального бойового духу бійців в закладах загальної середньої та дошкільної освіти Чаплинської селищної ради пройшла акція «Подаруй оберіг солдату».

До акції долучилися усі заклади загальної середньої та дошкільної освіти, найактивнішими учасниками були здобувачі освіти Кучеряво-володимірівської філії ОЗ НВК «Чаплинська школа-гімназія», які першими відгукнулися на патріотичний заклик.

Приємно вразили своїми поробками самі маленькі учасники акції – дошкільнята.

А учні ОЗ «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» поставили своєрідний рекорд – виготовили найбільшу кількість оберегів. Учасниками акції виготовлено 312 оберегів.

Діти активно взяли участь також у конкурсі «Напиши листа бійцю АТО». Вони перейнялися написанням листів солдатам, які охороняють наш спокій, оберігають добробут родин і захищають кордони нашої країни.

 Старші діти могли вільно висловити значимість подвигу кожного солдата.  Щоб підняти бойовий дух військовим, діти написали щирі та зворушливі слова про те, що вони всі вірять у краще і хвилюються, щоб кожен воїн міг повернутися додому цілим і неушкодженим. До написання листів автори підійшли творчо, креативно та з душею.

Не можуть залишити байдужими такі зворушливі рядки:

 

«Шановний солдате!

Пишуть тобі листа школярі шостого класу. В нашому класі є теж батьки, які знаходяться в АТО, то ми дещо розуміємо ситуацію, яка склалася в Україні. Навіть якщо ви не прочитаєте цей лист, він все одно спрацює як талісман.

Ви йдете по Божій дорозі,

По дорозі своєї Батьківщини,

Де колись була пролита кров предків,

Де ворог потерпів поразку.

Нехай це Вас надихає,

Будьте сильними і мужніми, насамперед обачними.

Ворогу немає місця в нашій Батьківщині.

Ми знаємо, українці – гостинний народ, але якщо ворог йде до хати, то у відповідь отримають втричі більше.

Ми молимося за Вас! Молитви дітей найсильніші.

Бережіть один одного.

Слава героям,які захищають Україну!

Вічна пам’ять загиблим воїнам!

 

                                                   З повагою до Вас 6-А клас,

                                                   учні ОЗ «Чаплинської спеціалізованої

                                                   школи І-ІІІ ступенів»

 

         Дорогі діти, частину ваших листів та малюнків з метою підтримки інформаційної компанії «Дякую захисникам» відправлено Херсонському обласному військовому комісаріату.

Іншу частину малюнків, листів та оберегів вручено воїнам, які дислокуються на території Чаплинської громади. Тепло дитячих рук та сердець зігріє солдата.

Для активізації профорієнтаційної роботи серед старшокласників на подальшу службу в Збройних Силах України у спортивній залі КЗ «Чаплинський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки» проведено «Веселі старти».

Переможців у вищезазначених конкурсах нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради та цінними подарунками.

Дякуємо педагогам Чаплинської громади за виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано