У Чаплинській громаді відбувся семінар-нарада для директорів сільських Будинків культури

Дата: 19.12.2018 10:54
Кількість переглядів: 796

          18 грудня 2018 року на базі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся семінар-нарада для директорів сільських Будинків культури Чаплинської територіальної громади.

          Відкрив нараду заступник селищного голови з гуманітарних питань Яшний Олег Миколайович, який подякував за роботу у 2018 році, наголосив на тому, що Чаплинська селищна рада готова всіляко підтримувати сільські заклади культури та привітав з наступаючими Новорічними святами.

Начальник відділу культури Чаплинської селищної ради Божко Тетяна Василівна також подякувала за гарну роботу, яку відзначили грамотою обласного Центру народної  творчості за І місце у рейтингу активності та привітала усіх присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, побажала всіляких гараздів та злагоди у сім’ях.

          Фахівець відділу культури Чаплинської селищної ради Ірина Мілейко розповіла про підготовку аналітичних звітів та проведення спільних культурно-мистецьких заходів у 2019 році.

         Методист КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Тетяна Довбня  розповіла про вимоги щодо ведення документації клубних закладів.

Директор КЗ «Балтазарівський сільський Будинок культури» Чорний Олег поділився досвідом щодо надання платних послуг населенню.

Усі директори сільських будинків культури прийняли активну участь у нараді, жваво обговоривши проблеми та перспективи розвитку культури на селі.

Наприкінці наради, завдяки селищному голові Олексію Георгійовичу Фаустову, всі директори отримали на сільські Будинки культури новорічні ялинки та прикраси, а сільські будинки культури с. Скадовка та с. Червона Поляна отримали нові музичні акустичні системи. Відтепер Різдвяні свята проходитимуть цікаво та яскраво.

В цілому нарада пройшла дієво, конструктивно  у  дружній атмосфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано