У Чаплинській громаді відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2018 11:57
Кількість переглядів: 671

             

Сьогодні місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним із головних чинників розвитку громадянського суспільства, дійовим інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань. Саме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади.

 День місцевого самоврядування – це свято і впевнений крок у відродження добрих традицій та цінностей громади, яка в усі часи об’єднувала і згуртовувала людей на добрі справи.

  7 грудня 2018 року, за підтримки голови Чаплинської селищної ради Олексія Георгійовича Фаустова, відбувся захід з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

Працівники та колективи комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» підготували концертну програму «Шлем вітання від щирої душі».

 У світлій затишній залі  зібрались ті, хто представляє інтереси жителів громади у вирішенні найскладніших життєвих питань, забезпечує позитивні зміни в суспільстві, гарантує стабільний розвиток рідного краю. Мова йде про представників органів місцевого самоврядування, усіх тих, хто так чи інакше причетний до цієї роботи.      

          Сподобалася  присутнім   пісня «Обними меня» у виконанні Крістіни Іноземцевої. Із захватом зустріли глядачі гурт «Чаплинські мелізми» (керівник Анатолій Павлюк) та пісню у виконанні Анатолія Павлюка «Викраду». Зачарував глядачів своїм мистецтвом вокальний ансамбль «Степова ліра» (керівник Анатолій Павлюк).    

          Працівники органів місцевого самоврядування не шкодують сил, професійної майстерності для того, аби успішно виконати нелегкі завдання, які ставить перед ними сьогодення. Ми вдячні їм за це.

         Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу.          

Зі святом!  Щастя усім, добробуту, всіляких земних гараздів!

                                                                    

                                                                                                                                    Тетяна Довбня  

методист

КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр»

Фото без опису

                                                                     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано