Свято надії і добра

Дата: 03.12.2018 15:57
Кількість переглядів: 562

3 грудня 2018 року працівники КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» провели захід для особливих дітей Чаплинської територіальної громади, приурочений Міжнародному Дню людей з обмеженими можливостями. 
Серед гостей на заході були присутні: представники від відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Іванів Наталя Олексіївна та від соціальної служби Шишова Наталя Вікторівна.
Перед початком заходу діти мали змогу сфотографуватися у спеціально облаштованій фото зоні. Ведучі звернулися до присутніх дітей з яскравими привітаннями, провели для них цікаві конкурси, веселі таночки. Керівники гуртків декоративно-прикладного мистецтва підготували майстер-класи, на яких діти створили поробки власними руками. А Наталя Шишова провела релакс –терапію «Ембру» (малювання на воді).
Свято було наповнене яскравими емоціями та щирими дитячими посмішками. По закінченні кожна запрошена дитина отримала приємні подарунки. Сюрпризом стало вручення фото рамки з фотографіями дітей, які були зроблені за час перебування їх на святі.
Дивлячись в ці добрі, сповнені любові дитячі очі, є розуміння того, що все що робить наш колектив - не дарма, і заради таких поглядів хочеться зустрічатися ще частіше. 
Дякуємо усім батькам, бабусям, дідусям та педагогам навчальних закладів, які не зважаючи на погодні умови, прийшли і привели з собою цих маленьких , але таких щирих і справжніх людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано