В с. Балтазарівка Чаплинської громади відзначено День людей похилого віку святковою програмою «Повага – ниточка, що єднає покоління».

Дата: 04.10.2018 13:45
Кількість переглядів: 758

1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Святкування відбувались по всій країні, не виключенням стала й Балтазарівська громада.

У цей чудовий, злегка прохолодний день, у приміщенні Балтазарівського сільського Будинку культури зібрались поважні літні люди та ті, хто прийшов їх привітати. Адміністрацією СБК, радою ветеранів Балтазарівки та сільською радою було організовано зустріч у дружньому колі «Повага – ниточка, що єднає покоління».

Осінню прохолоду та сум розігнали щирі привітання та побажання від учнів школи. Представники сільської ради на чолі з в.о. старости села Войцеховською Н.В.  пригощали гостей чаєм, кавою та солодощами. Учасники художньої самодіяльності, а саме: Олег Чорний, Юлія Капітан, Валентина Ліман, Євгенія Стромецька та Микола Какапич виконували музичні привітання для гостей заходу.  Згодом учасники як один приєднались до танцю, адже українська пісня є поштовхом до руху та веселощів. Не дивлячись на свій поважний вік, гості танцювали, жартували, майстриня художнього слова Музичук Лідія Іванівна розповідала гарні вірші про рідний дім, про батьків та про повагу до них. Всі учасники були задіяні у святі. Захід тривав близько двох годин.

На завершення в.о. старости села Войцеховька Н.В. ще раз привітала всіх присутніх з цим дивовижним святом, побажала міцного здоров’я та довголіття. Найактивніших учасників заходу вона нагородила сувенірами та подаруночками  на довгу згадку про нашу теплу зустріч.

Адміністрація СБК виносить щиру вдячність за допомогу та підтримку нашій старості Войцеховській Наталії Віталіївні, голові ради ветеранів Мельник Зінаїді Іванівні, учням 5 класу Балтазарівської ЗОШ, всім учасникам художньої самодіяльності та всім присутнім на святі.

Любі наші!  У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри та мирного неба!

 

З повагою Адміністрація КЗ Балтазарівський СБК

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано