Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача Чаплинського ясла-садка № 1 «Вишенька» Чаплинської селищної ради Херсонської області

Дата: 12.09.2017 09:32
Кількість переглядів: 746

 

Відділ освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача Чаплинського ясла-садка № 1 «Вишенька» Чаплинської селищної ради Херсонської області, який розташований за адресою: вул. Миру, 1 смт Чаплинка. На посаду завідувача дошкільного навчального закладу може претендувати особа, яка має повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем  спеціаліст, магістр за спеціальністю «Дошкільна освіта» або «Управління навчальним закладом».

Для участі у конкурсі необхідно подати  документи: особистий листок з обліку кадрів,  дві фотокартки розміром 4 х 6 см, автобіографію, копію  паспорта, документів про освіту, про підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, сертифікат володіння ІКТ, заяву, декларацію про майно, виробничу характеристику з останнього місця роботи.

Документи приймаються протягом  з 07 вересня 2017 року –  06 жовтня  2017 року.

На конкурсний відбір необхідно підготувати: мотиваційний лист,  перспективний план розвитку Чаплинського ясла-садка № 1 «Вишенька» Чаплинської селищної ради Херсонської області, мультимедійну презентацію.

За додатковою інформацією звертатися до відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради за адресою: вул. Паркова, 38  смт. Чаплинка та за телефоном 0950103689.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано