Інформуємо Вас

Дата: 21.11.2017 08:27
Кількість переглядів: 709

Інформуємо Вас, що в Чаплинській громаді розпочалась робота з розробки Стратегії Розвитку Чаплинської Об’єднаної Територіальної Громади на 2018-2026 роки.

? Як буде розвиватися громада?

? Які підприємства та виробництва працюватимуть на території громади?

? Якими будуть соціальної заклади (садочки, школи, медичні установи та інше)?

? Які проблеми в громаді потрібно вирішувати в першу чергу, які у другу?

Спільна розробка Cтратегії розвитку громади дозволить прийняти узгоджене рішення, визначити цілі і завдання, які би гарантували довготривалий соціально-економічний розвиток і реалізацію очікувань мешканців громади.

Цінна кожна думка та пропозиція!!!         

 Долучайтесь до розробки Стратегії

 Зробіть власний внесок у розвиток громади.

 

28 листопада  відбудеться  Третя Робоча зустріч  з розробки Стратегії Розвитку Чаплинської Об’єднаної Територіальної Громади

Час: 9.00

Місце: Чаплинська сільська рада

Стратегія має стати відображенням політики розвитку, прийнятої шляхом узгодження та публічного обговорення, до якої мають долучитися при можливості всі зацікавлені сторони, щоб вона відповідала потребам і очікуванням членів громади.

Стратегія розробляється в рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)", яка фінансується USAID і метою якої є посилення місцевого самоврядування в Україні, підтримка процесу демократизації та створення умов для розвитку місцевих громад.

Модераторами процесу створення Стратегії будуть експерти Фундації Розвитку Місцевої Демократії з Польщі.

 

Інформаційні листівки розроблені ГО «Громадський центр «Нова генерація» (м. Херсон) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). ГО «Громадський центр «Нова генерація» є регіональним партнером програми DOBRE в Херсонській області.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано