Херсонський обласний Центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів в Чаплинці !

Дата: 27.02.2018 23:56
Кількість переглядів: 1211

Протягом 10 днів в Чаплинці працювали  спеціалісти Херсонського обласного Центру соціальної реабілітації для дітей-інвалідів.

Тепер дітям з інвалідністю Чаплинського району, які потребують фізичної реабілітації, не потрібно їздити до обласного центру. Двічі на рік спеціалісти протягом 10 днів працюють з дітьми в Чаплинці.
Умови для ефективної роботи спеціалістів забезпечує Чаплинська селищна рада. 
Лікувальний масаж, лікувальна фізкультура, заняття з логопедом-дефектологом, арт-терапія - це послуги, які протягом 10 днів отримували  25 дітей, які потребують коригування порушень розвитку.

За час роботи спеціалістів у Чаплинці, селищний голова Фаустов О.Г. неодноразово зустрічався з регіональними фахівцями та обговорював шляхи взаємодії Чаплинської ОТГ та  Херсонського обласного Центру соціальної реабілітації для дітей-інвалідів та дати наступних візитів.

По завершенні роботи, спеціалісти, які працювали в Чаплинці подарували селищному голові іграшкового зайчика, який виготовили власними руками діти на заняттях. А батьки дітей передали до селищної ради лист, в якому висловлюють подяку всім причетним  до діяльності, пов’язаної зі створенням умов для ефективної роботи реабілітологів в Чаплинці. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано