Громадське обговорення. "Регіональний план управління відходами в Херсонській області до 2034 року» (ДДП) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

Дата: 28.09.2024 20:20
Кількість переглядів: 41

Департамент захисту довкілля та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації інформує про початок Процедури громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень до  Документа державного планування "Регіональний план управління відходами в Херсонській області до 2034 року» (ДДП) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

  Метою РПУВ є впровадження стратегічного планування з урахуванням принципів співробітництва, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей шляхом впровадження заходів зменшення утворення відходів, зниження негативних наслідків від діяльності з управління відходами, сприяння підготовці відходів до повторного використання, рециклінгу і відновленню та здійснення заходів у сфері управління відходами без спричинення шкоди навколишньому природному середовищу та загрози здоров’ю людей.

Основними завданнями РПУВ є конкретні суспільні, інституційні, організаційно-технічні, регуляторні, освітньо-виховні, технологічні та технічні, екологічні заходи, які сформовані на основі заходів, передбачених Національною стратегією, Національним планом управління відходами, та спрямовані на реалізацію державної та регіональної політики у сфері управління відходами.

Регіональний план управління відходами охоплює всі види діяльності у сфері управління відходами на території Херсонської області.

Регіональний план управління відходами розроблено на період 10 років.

Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки №25-07-8058-24.

Ознайомитися з Документом державного планування «Регіональний план управління відходами в Херсонській області до 2034 року» (ДДП) та звітом про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) можливо на сайті Департаменту захисту довкілля та природних ресурсів Херсонської ОДА: http://dpecology-khoda.gov.ua/

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:  30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 27.09.2024 до 27.10.2024.

Пропозиції і зауваження надаються в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Департаменту захисту довкілля та природних ресурсів Херсонської ОДА (73000, м. Херсон, вул. Канатна, 2), ел. пошта: ecodepartament1@ukr.net.

Проведення  громадських слухань заплановано на  23.10.2024  о 10:00 год. у режимі онлайн. Посилання на підключення:

https://us04web.zoom.us/j/74555648889?pwd=cacaX7UPVJoIZ2RVfbxb5dC9alhse0.1

Идентификатор конференции: 745 5564 8889

Код доступа: 5TVFea

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора