День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Дата: 18.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 5461

Щорічно 20 лютого вся Україна вшановує людей, які не пошкодували свого життя заради майбутнього нашої країни. Саме в ці дні під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану.

У комунальному закладі «Чаплинський культурно-мистецький Центр» пройшов захід на якому згадали тих, хто своїм прикладом довів, що Україна - вільна і нескорена держава, а в душі кожного українця вогнем палає щира і нестримна любов до своєї Батьківщини. Під час заходу для присутніх пролунали вокальні композиції у виконанні Анатолія Павлюка та Крістіни Іноземцевої. Також всіх присутніх вразила Катерина Чиркова з віршем «Небесна сотня відлетіла в небо». Хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих воїнів Небесного Війська і згадали у своїх молитвах усіх, хто поклав свої голови за наше майбутнє. Провела захід Галина Павлюк. У фойє закладу всі присутні мали змогу переглянути фото-виставку тих подій «День Героїв Небесної Сотні».

Україна заплатила високу ціну за звільнення від диктатури і свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи. Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух.

Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості.

Кожен з Героїв здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя - заради нової України.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано