З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ! «МОЛОДЬ-НАДІЯ УКРАЇНИ!»

Дата: 29.06.2021 12:24
Кількість переглядів: 913

 

Народились ми і живемо на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки – тут корінь роду українського!

Українці – це не тільки велика і могутня нація, це одна величезна гостинна родина. Родина - найсвятіше слово на землі, а мати родини - це Україна. Ми дуже любимо свою рідну Україну і все своє життя будемо боротися за своє щастя на рідній землі і за щастя своїх співвітчизників. Ми впевнені - труднощі нас не злякають.

27 червня 2021 року у Чаплинській територіальній громаді відзначали одразу дві визначні дати. Перша – 25-річниця Деня Конституції України. Конституція - це гордість країни, день її прийняття вважається великим святом.

Друге свято День молоді – свято творчості й натхнення, енергії й запалу, пізнання й самоствердження, любові й романтики. Тобто – свято молодості, а отже – й нашого майбутнього.

На площі 200-річчя Чаплинки розпочали святкування селища з самого ранку патріотичною музикою. Також була представлена виставка військової зброї і техніки, на фоні якої всі бажаючі могли сфотографуватися. Дітлахи мали змогу проїхатися в кабіні військових машин та відчути себе справжніми водіями. Виставка супроводжувалася цікавими розповідями військових про представлені зразки технічного оснащення.

Також на ярмарку частували мешканців та гостей селища смачною кашею, солодощами для малечі приготованими військовими та смачним пловом від Шамілова Фірідіна.

Перші святкові привітання лунали від Чаплинського селищного голови Олексія Георгійовича Фаустова, який привітав усіх присутніх із такими чудовими святами та побажав миру і злагоди всім присутнім.

Веселий ярмарок у зв’язку із погодними умовами перемістився у фойє Культурно-мистецького Центру до якого долучилися творчі та талановиті аматорські колективи Червонополянського старостинського округу - вокальний ансамбль «Поляночка» (кер. Тетяна Іщук), Балтазарівський старостинський округ - народний аматорський фольклорний ансамбль «Світанок» (кер.Олег Чорний), танцювальний колектив «Дивосвіт» (кер.Аліна Тимошенко), Кучерявоволодимировський старостинський округ – Вячеслав Курганський та танцювальний колектив «Краплина», Першокостянтинівський старостинський округ – Надія Дербаші, Аліна Луківська та вокальний ансамбль «Степові роси» (кер.Тетяна Затуливітер), Скадовський старостинський округ – вокальний ансамбль «Скадовчаночка» (кер.Лариса Шевченко), хореографічний колектив «Мрія» (кер.Лариса Шевченко) та хореографічний колектив «Барви» (кер.Катерина Хешко), Преображенський старостинський округ – талановиті вокалісти Артем Терлецький, Анна Котовська, Анастація Чернявська та чтець Ростислав Вишковський виконали гарні пісні та Магдалинівський старостинський округ - дитячий вокальний ансамбль «Співаночки», вокальний ансамбль «Забавні молодички» (кер.Людмила Касьянова), вокальний ансамбль «Таврічанка» (кер.Юрій Касьянов) та хореографічний колектив «Тодес» (кер.Тетяна Касьянова).

Гарний настрій подарували талановиті, чарівні вихованці Чаплинської дитячої музичної школи - вокальний ансамбль «Співаночка» (кер.Єлізавета Скрічевська), вокальний ансамбль хлопчиків «Дискант» (кер.Ірина Плешинець), Ярослав Тяпченко, Євгенія Мельник, Ольга Тернова (бандура) та Вікторія Гладушко.

Також до нас завітали в гості вокальний гурт «Джерело» із церкви християн віри євангельської «Благодать» смт.Чаплинка.

Ну а як же без талановитих артистів комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький Центр», які подарували у своїх виступах тепло, яскравість та любов: зразковий аматорський танцювальний колектив «Капітошка», вихованець дитячого вокального гуртка «Веселі нотки» Павло Пірковський, вихованка зразкового аматорського танцювального колективу «Капітошка» Іоанна Карпук, студія сучасного танцю «Азарт», Оля Яцюк та Дарія Тарасенко.

Усі старостинські округи, комунальний заклад «Чаплинська центральна бібліотека» пригощали смаколиками власного виробництва та напоями. Також бібліотекарі центральної бібліотеки презентували декоративно-прикладну виставку «Фантазія».

Милували око присутні на ярмарці різнопланові вироби декоративно-ужиткового мистецтва, які можна було придбати, як сувеніри на згадку про чудове, веселе свято у виконанні майстринь Тетяни Гніденко, Лідії Стоян та Тетяни Коршунович.

Наприкінці веселої ярмарки усі присутні вийшли на Площу 200-річчя Чаплинки для урочистого підняття Державного Прапора України.

Веселу ярмарку провели яскраві ведучі Ірина Плешинець та Ксенія Мальченко.

На цьому святкування не завершилося. Попереду всіх чекав вечірній святковий концерт, в якому взяли участь хореографічні колективи, вокальні ансамблі та солісти Чаплинської громади: зразковий аматорський танцювальний колектив «Капітошка» (кер.В.Магдалюк), яскравий колектив сучасного танцю «Світло» (кер.Ю.Біщук), запальний хореографічний колектив «Сузір’я» (кер.Т.Мончик), тендітний зразковий xудожнiй хореографiчний колектив «Аура» (кер.Т.Вакулко та А.Мироненко), своїм феєричним номером прославили прапор України студія сучасного танцю «Азарт» (кер.Л.Нірода), чарівний світ танцю подарували солісти зразкового аматорського танцювального колективу «Капітошка» Анастасія Окул та Олександр Мальченко.

Щирі та талановиті вокалісти Марія Янковська, Вікторія Шевченко, Валентина Балясна, Крістіна Філь, Руслан Аббасов, Наталля Яцюк, Альона Мальченко, Віта Фаустова та Крістіна Іноземцева.

Свої вокальні таланти подарували чоловічий гурт «Чаплинські мотиви», чарівні дівчата вокального гурту «Грація», вокальний ансамбль «Степова ліра» (кер.А.Павлюк), вокальний ансамбль «Мелоді» (кер. Федір Яковенко) та юні соловейки вокальний ансамбль «Вишиванка» (кер. А.Гладушко).

Ведучими вечірньої концертної програми були: чарівна і талановита Ксенія Мальченко та незамінна і харизматична Ірина Мілейко.

Ми дякуємо всім хто з нами співав, сміявся, жартував та пригощав: усім старостинським округам, Молодіжній раді, Новокаховському виїзному кафе, яким навіть дощик не завадив відвідати наше прекрасне селище.

Висловлюємо подяку захисникам Збройних Сил України, 90-му аеромобільному батальйону дисантно-штурмових військ за виставку зброї і техніки, цікаві розповіді, щире спілкування та за смачні гостинці, а також Шамілову Фірідіну за смачний турецький плов.

Дякуємо нашим комунальним закладам «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва», «Чаплинська дитяча музична школа», «Чаплинська центральна бібліотека», опорному закладу навчально-виховного комплексу «Чаплинська школа-гімназія».

Особливу подяку висловлюємо відділу культури Чаплинської селищної ради та колективу комунального закладу «Чаплинський культурно- мистецький Центр» за організацію та створення такого яскравого, чудового заходу. Саме завдяки вашій наполегливості до роботи, мобільності, творчих задумів та креативності мешканці та гості селища мають можливість насолоджуватися такими видовищними заходами.

За прямий ефір та відео-зйомку концертної програми дякуємо незмінному оператору наших заходів Олександру Посунько.

Від усього серця бажаємо всім міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту й затишку у ваших родинах, мудрості й далекоглядності, високих досягнень, успіхів та нових звершень заради реалізації конституційних принципів – народовладдя, гуманізму й законності. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній родині, самореалізації та щасливому майбутньому.

І хай живе і процвітає наша рідна Україна!!!

Крістіна Іноземцева

завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої діяльності

КЗ «Чаплинський культурно – мистецький Центр».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано