«Народні мрії  -  у віки»

Дата: 15.03.2021 10:09
Кількість переглядів: 1210

«Народні мрії  -  у віки» -   дитячий конкурс, який було започатковано у березні 2012 року фортепіанним відділом школи. Його мета – розширення кругозору учнів школи, прищеплення позитивного ставлення підростаючого покоління до українського фольклору та творчості українських композиторів. За умовами конкурсу учень повинен виконати твір українського композитора або обробку української народної пісні. Цього року конкурс «Народні мрії – у віки» було заплановано провести  протягом двох днів: 11березня – серед піаністів, 12 березня – на вокально-хоровому відділі.

На фортепіанному відділі виконували конкурсну програму 27 учнів та два фортепіанні дуети. До членів журі  входили всі викладачі фортепіанного відділу.  Організувала та провела конкурс на фортепіанному відділі Ірина Антонівна Козачок.

12 березня свою вокальну майстерність демонструвало 27 учнів та вокальний квартет. Журі очолювала Начальник відділу культури Тетяна Василівна Божко, члени журі –  Тетяна Василівна Яковенко та всі викладачі вокально-хорового відділу. Організувала конкурс на вокально-хоровому відділі Альона Валеріївна Гладушко, провела – Ірина Анатоліївна Плешинець.

В рамках конкурсу журі прослухало концертний виступ в складі: Янковська Марія-Антуанетта (учениця вокально-хорового відділу, призерка Гран-прі конкурсу «Народні мрії – у віки» минулого року) та її викладач Ірини Анатоліївна Плешинець, концертмейстер – Вероніка Федорівна Яковенко.

Вітаємо всіх учасників конкурсу, бажаємо подальших успіхів на творчій ниві.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано