ТОБІ, ЄДИНІЙ!

Дата: 09.03.2021 10:01
Кількість переглядів: 1026

Весело та святково відзначили свято весни, ніжності, кохання – Міжнародний жіночий день 8 березня, який відбувся у Чаплинській ОТГ 06 березня 2021 року. 

Весна завжди приносить новий подих, творче натхнення та креативну енергію - саме вони панували цього дня на сцені в комунальному закладі  «Чаплинський культурно-мистецький Центр».

Дякуємо усім аматорам сцени, які брали участь у заході та зробили його неперевершеним та яскравим своїми виступами, а саме зразковий ансамбль танцю «Капітошка» (кер.В.Магдалюк), група сучасного танцю «Світло» (кер.Ю.Біщук), студія сучасного танцю «Азарт» (кер.Л.Нірода), зразковий художній колектив «Аура» (кер.А.Мироненко та Т.Вакулко) комунальний заклад «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» та хореографічний колектив «Сузіря» (кер.Т.Мончик) опорний заклад навчально-виховного комплексу «Чаплинська школа-гімназія». Свою майстерність подарували  вокальний ансамбль «Вишиванка» (кер.А.Гладушко), вокальний ансамбль хлопчиків «Дискант» (кер.І Плешинець), вокальний ансамбль «Мелодія» (кер.Ф.Яковенко), Оля Яцюк, Марія-Антуанетта Янковська комунальний заклад «Чаплинська дитяча музична школа», чоловічий гурт «Чаплинські мотиви», вокальний гурт «Грація» та вокальний ансамбль «Степова ліра» (кер.А.Павлюк). Гарні та талановиті солісти Чаплинського культурно-мистецького Центру:   Крістіна Іноземцева, Анатолій Павлюк, Крістіна Філь, Руслан Аббасов, Наталія Яцюк та Валентина Балясна, Дарія Тарасенко та Вікторія Шевченко.

Захід провели браві хлопці - чарівний Роман Харченко, юний Олег Назаренко, веселий Дмитро Спільний та талановита Ксенія Мальченко.

Всім працівникам культурно-мистецького Центру дякуємо за організовану та злагоджену роботу у проведені чудового свята.

Це по-справжньому світле та весняне свято нагадало про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, сердечність та вірність. Нехай ці високі почуття надихають нас, незалежно від пори року!

Ми ще раз вітаємо вас чарівні та найзагадковіші на цій планеті! Нехай весна живе у вашому серці за будь-яких обставин, а домівки будуть наповнені радістю і благополуччям. Нехай все в житті вдається, близькі та рідні завжди будуть здоровими, а робота приносить лише задоволення. Нехай кожен день радує вас увагою та турботою близьких, життя сповнюється новими враженнями та позитивними емоціями.

Миру та злагоди вам і вашим сім'ям! Зі святом весни, дорогі жінки!

 

                                                Крістіна Іноземцева

                        завідуюча сектором культурно-дозвіллєвої діяльності

                          КЗ «Чаплинський  культурно – мистецький Центр».

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора