Шановні батьки новонароджених малят !

Дата: 02.02.2021 15:47
Кількість переглядів: 348

Доводимо до відома що, для забезпечення державної реєстрації народження дитини, можете звернутися до Центру надання адміністративних послуг Чаплинської селищної ради, яка може надати громадянам комплексну послугу “єМалятко” з Єдиного державного  веб-порталу електронних послуг “Портал Дія”.

Для забезпечення державної реєстрації народження дитини за запитом передаються:

1) електронний примірник медичного висновку про народження;

2) номер запису у Реєстрі  який повинен містити відомості, достатні для пошуку в Реєстрі відповідного медичного висновку про народження та однозначної ідентифікації системою жінки, яка народила дитину, посилання на запис в Реєстрі пацієнтів, про яку зазначені в такому медичному висновку.

3) дата народження дитини;

4) стать дитини.

Запит на отримання відомостей про народження дитини з Реєстру Набори даних та порядок взаємодії визначається відповідно до чинного законодавства про електронну взаємодію державних електронних інформаційних ресурсів.

 

 (Інформацію надано відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 18 вересня 2020 року №2136, “Деякі питання ведення Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров'я”, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 30 вересня 2020  року за         № 952/3523, яким затверджено:

1. Порядок ведення Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров'я.

2. Порядок формування та видачі медичних висновків про народження в Реєстрі медичних висновків електронної системи охорони здоров'я.

3. Зміни до деяких наказів Міністерства охорони здоров'я України.)

 

  Єлізавета Кузнецова

  0509949177 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано