Чаплинського району отримали майже 3 тисячі  безкоштовних адміністративних послуг

Дата: 07.12.2020 11:17
Кількість переглядів: 416

  • У Чаплинській ДПІ впродовж одинадцяти місяців 2020 року платники та громадяни району отримали 2847 адміністративних послуг. Про це повідомила начальниця Чаплинської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі Оксана Добрянська.

         Зокрема, видано 1071 картку платників податків та внесено до паспортів громадян України інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Спеціалістами  податкової інспекції видано 654 відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 144 платника єдиного податку, надано 218 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 170 книг обліку доходів платникам єдиного податку та 55 книг доходів та витрат платникам, які обрали загальну систему оподаткування.

         За січень - листопад 2020 року спеціалісти Чаплинської ДПІ видали           3 довідки на підтвердження статусу податкового резидента України. Також податківці надали практичну допомогу та індивідуальні консультації платникам під час реєстрації 55 РРО.

                                                                        Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано