Чаплинська селищна рада інформує!

Дата: 07.10.2020 15:07
Кількість переглядів: 408

Відповідно до статті 18 Закону України «Про оцінку земель» нормативна грошова оцінка земельних ділянок розташованих у межах населених пунктів, проводиться незалежно від їх цільового призначення - не рідше ніж один раз на 5-7 років.

Пунктом 271.2 статті 271 Податкового кодексу України встановлено, що рішення рад щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок офіційно оприлюднюється відповідним органом місцевого самоврядування до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування нормативної грошової оцінки земель або змін (плановий період). В іншому разі норми відповідних рішень застосовуються не раніше початку бюджетного періоду, що настає за плановим періодом.

У зв’язку з вищевикладеним селищна рада повідомляє, що рішенням Чаплинської селищної ради п’ятдесят другої сесії VII від 17 вересня 2020 року № 841 було затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель смт Чаплинка.

Базова нормативна грошова оцінка одного квадратного метра території населеного пункту смт Чаплинка становить 120,48 грн (сто двадцять гривень 48 коп.).

Нормативна грошова оцінка земель смт Чаплинка вступає в дію з 01 січня 2022 року.

Просимо всіх ознайомитись із рішенням № 841 від 17.09.2020.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано