Звіт депутата Чаплинської селищної ради по округу №5 (смт Чаплинка в межах вул. Спартака,Асканійська,  Гончара, Котляревського, Затишна) Юзькової Родіки Іванівни про свою діяльність у 2019 році.

Дата: 18.05.2020 10:27
Кількість переглядів: 1589

Обрана депутатом Чаплинської селищної ради у 2016році.
Під час здійснення своїх депутатських повноважень керувалася Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом  Чаплинської селищної ради.

Вхожу до складу  постійної комісії з питань архітектури, будівництва,  регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Протягом 2019 року проведено 11 засідання комісії,  розглянуто більше 150 питань. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків. 

         Протягом звітного періоду постійно відвідувала (за виключенням хвороби та відрядження на курси) сесії  селищної ради та засідання постійної комісії. Брала участь в обговоренні  нагальних питань. Була учасником виїзних комісій та зборів. При ухваленні рішень завжди враховувала  думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності Чаплинської ОТГ, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.

         На щастя на вулицях  мого округу вже проведені роботи по їх освітленню, наразі питання  обслуговування і заміні ламп, фонарів - постійно тримаю на  контролі. По вул. Затишна неодноразова вирішували проблеми з центральною каналізацією, по округу завжди проводяться   покоси трави та прибирання територій які знаходяться у комунальній власності. По вул. Асканійська проведений частковий ремонт дорожнього покриття.

         Всі депутатські звернення написані мною  до Чаплинської селищної ради, розглянуті та прийняті позитивні рішення по вирішенню проблем. Постійно підтримую зв’язки з виборцями. У 2019 році до мене зверталися з усними зверненнями з питань надання матеріальної допомоги на лікування, вирішення земельних питань. У міру моїх можливостей  намагалася надати допомогу або пояснення з даного питання.

Мною написано  та подано два проєкта до Бюджету участі Чаплинської ОТГ, який  вперше стартує у 2020р . Це проєкт про «Пішохідні доріжки ( Зебри) та знаки» і  другий проєкт стосовно  « Реконструкції старої історичної стели» по вул. Асканійська. Дуже сподіваюсь на підтримку мешканців громади.

         Користуючись нагодою висловлюю щиру вдячність голові селищної ради Фаустову О.Г. , усьому депутатському корпусі за підтримку. Саме спільними зусиллями наша громада що року стає все гарнішою, благоустроїною, інвестиційно привабливою та спроможною. Впевнена, що ми на вірному шляху і спільними зусиллями ми зможемо багато чого зробити  на користь як  громаді так і для кожного мешканця.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю,що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  істина. Підбиваючи підсумки звітного періоду, можу стверджувати, що активна і небайдужа участь кожного  мешканця у  житті громади  веститиме нас до нових і відчутних здобутків. Сподівась, що очікуваня політичні і економічні  зміни у державі приведуть до  покращення життя у нашій Чаплинській обєднаній територіальній громаді.

                                               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано