Комунальним закладом Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» проведено звітний концерт «Мрії збуваються»

Дата: 31.05.2019 17:39
Кількість переглядів: 515

         Справжнє свято музики подарували глядачам викладачі та учні комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинська дитяча музична школа» під час звітного концерту «Мрії збуваються», який відбувся 30 травня 2019 року, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г, у великій залі комунального закладу «Чаплинський культурно-мистецький центр». У концерті прийняло участь 85 юних виконавців та музикантів.

         Під час звітного концерту свої кращі напрацювання представили: хор, вокальні ансамблі «Вишиванка». «Співаночка» «Смайл», ансамблі піаністів, сопілкарів, гітаристів, бандуристів та солісти - переможці обласних та Всеукраїнських конкурсів. Ді­ти демонстрували на сцені все, що вивчили за рік, вражаючи гля­дачів силою голосів і майстерним володінням  різними  музичними інстру­мен­та­ми. Програма була яскравою і різноманітною.

Учасників концерту-звіту привітав заступник селищного  голови Яшний О.М., який подякував високопрофесійному викладацькому колективу за сприяння у розвитку творчих здібностей дітей  та  вручив  викладачам школи грамоти селищного голови, а  також  презентував придбання для школи цифрового роялю. Дійсно – мрії  учнів  та  викладачів  збулися!

         Схвильовані обличчя викладачів, як ніколи відповідальні діти, щасливі обличчя батьків. Особлива урочиста, святкова атмосфера! Все це говорить про те, що звітній концерт музичної школи відбувся на високому культурному рівні і став  значною мистецькою  подією у житті нашого селища!

         Музичний заклад вкотре засвідчив професійний ріст викладачів, обдарованість учнів і всеосяжну любов до музики !

 

                             Т.В. Яковенко, директор КЗ Чаплинської                 

                             селищної ради Чаплинська дитяча музична школа»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано