У Чаплинській територіальній громаді відкрито пересувну виставку «Україна 1932-1933. Геноцид голодом»

Дата: 13.02.2019 10:09
Кількість переглядів: 602

12 лютого 2019 року, за підтримки голови Чаплинської селищної ради Фаустова О.Г., у комунальному закладі Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбулося відкриття пересувної виставки «Україна 1932-1933. Геноцид голодом», присвяченої 85-м роковинам Голодомору.

Інформація розміщена на 16 банерах докладно і ємко розповідає й ілюструє про становлення України як єдиної держави; про  механізм голодомору та шляхи його впровадження; про яскравих особистостей, які не підкорилися більшовицькому терору і назавжди лишилися в пам’яті врятованих ними українців.

Виставку вже відвідали викладачі та учні шкіл, працівники та відвідувачі комунальних установ Чаплинської громади. Екскурсовод Привалова Олена цікаво та змістовно розповіла про події 1932-1933 років. І дорослі і малі були вражені почутим, а фото українських «злодіїв, саботажників і буржуа» викликали повагу і гордість, адже більшовики не будували нову державу, а нищили сильніших і кращих за себе.

Жертва, принесена у роки Голодоморів не була марною, адже тепер ми маємо честь називатися УКРАЇНЦЯМИ!

Виставка працюватиме до 15 лютого 2019 року. Відвідати виставку планують студенти Чаплинського професійно-аграрного ліцею, учні навчальних закладів сусідніх територіальних громад, працівники підприємств, установ та організацій усіх форм власності громади та громадськість. Всі бажаючі мають можливість ознайомитися з документами та фотоматеріалами представленими на банерах пересувної виставки.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано