Чаплинська селищна рада оголошує початок формування єдиної конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду незалежного члена наглядової ради комунальних підприємств Чаплинської селищної ради

Дата: 11.01.2019 16:04
Кількість переглядів: 706

Відповідно до процедури утворення конкурсної комісії по відбору незалежних членів наглядових рад комунальних підприємств Чаплинської селищної ради, затвердженої рішенням двадцять другої сесії VII скликання від 08.11.2018 року № 396, Чаплинська селищна рада оголошує початок формування єдиної конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору кандидатів на посаду незалежного члена наглядової ради комунальних підприємств Чаплинської селищної ради, до складу якої повинні входити представники громадських об’єднань, що проводять свою діяльність у сфері протидії корупції.

Пропозиції щодо кандидатур від громадських об’єднань, що проводять свою діяльність у сфері протидії корупції до складу конкурсної комісії подаються до виконавчого комітету Чаплинської селищної ради за адресою: Херсонська область, смт. Чаплинка, вул. Паркова, 40 у письмовому вигляді впродовж 10 днів з моменту оприлюднення оголошення про формування конкурсної комісії – по 22 січня 2019 року включно.

Для розгляду пропозиції необхідно подати: заяву з автобіографією; рішення повноважного органу щодо делегування представника; документи, що підтверджують реєстрацію громадського об’єднання; копію чинного Статуту, завіреного в установленому порядку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано