Семінар працівників культури Чаплинської громади

Дата: 04.04.2018 10:13
Кількість переглядів: 1151

03.04.2018 року в приміщенні комунального закладу Чаплинської селищної ради «Культурно-мистецький Центр» відбувся семінар працівників культури Чаплинської громади. Розпочала роботу семінару головний спеціаліст відділу культури І.В. Мілейко. Ірина В’ячеславівна ознайомила з правилами новими вимогами звітності про проведені заходи та пророблену роботу.
Анатолій Павлюк для працівників Будинків культури підготував та провів творчу лабораторію: «Заняття з колективом по вокалу – розподіл на голоси».

 

 

 


Продовжила роботу семінару Раїса Демчишина. Вона ознайомила з вимогами підготовки матеріалів для річної звітності: сценарії, фото підтвердження, інформація про проведені заходи, матеріали майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та клубної документації.
Заключна і сама цікава семінару – майстер-класи!
Розпочав ланцюжок майстер-класів Микола Єфремов «Виготовлення декору Великодня – яйце із пінопласту». Було дуже цікаво вирізати, шліфувати та готувати до розпису яйця. 
Наступні майстер-класи підготувала Раїса Демчишина - «Вишивка трикотажними стрічками», «Виготовлення маку із атласної тканини», «Декорування скляних пляшок.». Нажаль брак часу не дозволив закінчити роботи, але саму техніку виготовлення виробів цими методами всі зрозуміли. 
Для кращої роботи всім учасникам семінару були надані методичні матеріали, шаблони та короткі зразки майстер-класів в друкованому вигляді. 
Семінар промайнув швидко, активно та насичено. Маю надію всі залишились задоволені отриманим навикам. 
Дякую всім за роботу!

Р.П.Демчишина
Методист КЗ КМЦ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано