Представники Чаплинської громади стали переможцями  IV Міжнародного Конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fеst».

Дата: 14.03.2018 10:22
Кількість переглядів: 1128

10 березня 2018 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад», Київської міської державної адміністрації та Міністерства культури України відбувся IV Міжнародний Конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fеst». 

Конкурс пройшов під гаслом «Творчість заради майбутнього!» та показав усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії.

Програму конкурсу та фестивалю складали виступи солістів та колективів, а також виставка творчих робіт у таких номінаціях: «Пісенний конкурс», «Інструментальний конкурс», «Танцювальний конкурс», «Автентична творчість», «Оригінальний жанр». Окремою номінацією конкурсу стала «Перлина громади» – особливий твір, який розкриває самобутність культури регіону України. Особливістю конкурсу було те, що молоді таланти демонстрували звичаї своєї місцевості.

Конкурс відбувся під почесним головуванням Народної артистки України, Лауреата Шевченківської премії Лідії Забілястої.

У фестивалі приймали участь творчі колективи та окремі виконавці у трьох вікових категоріях від 7-ми до 17-ти років.

На Міжнародному конкурсі-фестивалі Чаплинську територіальну громаду гідно представляли учасники шкільного танцювального колективу «School life»  (керівники Мойсеєнко А.Д., Процко Л.В.) опорного закладу Чаплинська спеціалізована школа I-III ступенів

Своїми виступами на сцені юні учасниці підкорили танцями вимогливе журі, викликали шквал оплесків серед глядачів та вибороли два почесних 1-ших місць у «Танцювальному конкурсі».

Вітаємо учасників танцювального колективу та керівників з перемогою! Бажаємо натхнення, неповторних колоритних виступів та нових творчих злетів. Не зупиняйтеся на досягнутому!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано