20 березня відзначається Всесвітній день казки

Дата: 22.03.2021 11:50
Кількість переглядів: 2751

         20 березня відзначається Всесвітній день казки. В переддень цього Свята в дитячому відділі КЗ «Чаплинська центральна бібліотека» відбувалися різні дива - до бібліотеки завітали не просто читачі, а … казкові герої. Кожен з учасників цього казкового дійства намагався відтворити образ свого улюбленого персонажа і довести, що він найкращий, а казка - найцікавіша.

У Іринки улюблений герой з дитинства – пес Сірко з однойменної казки «Жив був Сірко». А Оленка уявляє себе принцесою з казки Е. Несбіт «Принцеса і кішка». Артем – хижий Шер-Хан з повісті-казки Р.Кіплінга «Мауглі».

         Та найбільше вразили своїми акторськими здібностями подружки – дві Ані, Настя і Саша. Дівчатка показали образи: Мері Поппінс («П.Треверс «Мері Поппінс»), Герміони та злої чаклунки Беллатриси Лейстрейндж (Дж. Ролінг «Гаррі Поттер і Орден Феніксу»), Білосніжки, гномів та підступної мачухи («Брати Грімм «Білосніжка та семеро гномів»).

          Це було дуже цікаво! У дітей світилися очі від щастя та емоцій. Адже, казка – це диво! Вона дає нам привід для роздумів, навчає, приносить багато радості.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано