Відділом культури апарату Чаплинської селищної ради проведено нараду з директорами закладів культури клубного типу за підсумками роботи у І кварталі 2021 року

Дата: 15.03.2021 15:36
Кількість переглядів: 1302

15 березня 2021 року у приміщенні комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» проведено нараду з директорами Будинків культури за участю спеціалістів закладу.

Підсумувала роботу закладів культури за І квартал 2021 року фахівець відділу культури Ірина Мілейко, наголосивши про необхідність своєчасного надання звітності про проведені заходи та щотижневого звіту про діяльність закладів культури.

Одним із основних питань наради було обговорення проведення обласного огляду аматорського мистецтва «Барви Таврійського краю» на підтвердження звання «народний» та «зразковий» аматорський колектив серед діючих у громаді.

Методист КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Інна Литвинова ознайомила директорів з положенням про проведення обласної виставки декоративно-ужиткового мистецтва «Великдень у Світлиці», а також з умовами участі у культурно-мистецькому заході «Традиції та краса українського Великодня», який проходитиме на базі закладу за участю КЗ «Чаплинський краєзнавчий музей».

Висловлюємо окрему подяку директоркам Магдалинівського СБК Людмилі Касьяновій та Червонополянського СБК Тетяні Довбні за професійну підготовку читців-аматорів для участі у обласному етапі Конкурсу.

В цілому, заклади культури громади працюють згідно затверджених планів роботи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано