«На крилах доброти»

Дата: 01.12.2017 14:20
Кількість переглядів: 772

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше, цього потрібно дітям з особливими потребами. Саме тому 01 грудня 2017 року на базі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» пройшов захід для дітей з обмеженими можливостями.

З нагоди заходу привітати дітей завітали гості з відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради: Фаустова Віта Георгіївна, Довбня Тетяна Григорівна, Іванів Наталя Олексіївна. Із теплими і щирими словами до учасників і всіх присутніх у залі гостей звернулася Фаустова В.Г. Вона  подякував за організацію такого чудового свята і закликала присутніх поринути у світ дитинства і незабутньо провести час. На адресу дітей прозвучало багато теплих слів, а педагоги Будинку дитячої творчості підготували яскраве маленьке шоу.

Усіх присутніх чекала цікава, захоплююча подорож – «Веселий експрес» з танцями, піснями та іграми. Під час цієї чарівної подорожі діти разом з ведучими «відвідали» зупинки: «Творча», «Професійна», «Циркова», «Ігрова» та «Подарункова».  У них була можливість прийняти участь у майстер-класах, які підготували і провели керівники гуртків Будинку дитячої творчості. Учасники заходу виготовляли новорічні листівки з паперу, ліпили янголят з солоного тіста та малювали метеликів у техніці пуантилізм (малювання вушними паличками).

Під час подорожі, у гості до дітей, завітали казкові герої - Пеппі Довга панчоха, Мері Попінс  та  веселий клоун Люся.  Вони провели багато цікавих ігор, веселих конкурсів, підняли настрій учасникам заходу запальними танцями та кумедними жартами. Дитячі очі сяяли від щастя і задоволення.  У залі весь час панувала неймовірна атмосфера добра, тепла і любові, лунали оплески і сміх. Не було жодної дитини, яка б сиділа осторонь.  Навіть присутні дорослі перейнялася чудовим настроєм і гралися разом з дітьми.  

По закінченню заходу всі отримали солодощі, подарунок та гелеву повітряну кульку  на згадку.

Дякуємо за сприяння в організації заходу та чудові подарунки Чаплинському селищному голові Фаустову О.Г., начальнику відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Кулик О.Є., начальнику фінансово-господарської групи Кіналю П.В., голові громадської організації «Ліга соціальних працівників України» Ращупкіній А.М.

Сьогоднішній день нагадав нам і всім, що поруч живуть люди з особливими потребами, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед своїх співгромадян, саме цьому був присвячений захід, який виявився по домашньому теплим, емоційним та цікавим.    

Інна Дрьомова,

заступник директора з навчально-виховної

роботи КЗ «Чаплинський селищний будинок

творчості дітей та юнацтва»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано