В Чаплинській селищній раді відбулась презентація проекту «Розвиваємось заради змін в громаді», який  став одним з переможців за конкурсом проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад».

Дата: 13.08.2018 16:55
Кількість переглядів: 1701

Участь в заході взяли представники установ та організацій, які надають послуги вразливим категоріям населення, керівництво, депутати селищної ради, активісти місцевих громадських організацій, грантменеджер ГО "Громадський центр "Нова генерація" Костянтин Філенко.

Керівник проекту – Альона Ращупкіна поінформувала про заплановані заходи.

Проект триватиме 3 місяці. Вже найближчим часом громадською організацією буде придбано спортивні тренажери для безкоштовних занять мешканців громади, що належать до вразливих категорій населення та отримують соціальні послуги в громаді.

Крім того, планується започаткування в громаді нових практик та послуг – соціального підприємництва(залучення до виготовлення екосумок, м’яких іграшок жінок з числа вразливих категорій населення), створення ефективного та добре організованого банку речей, започаткування в обраних торгівельних об’єктах соціальних поличок, створення умов для соціальної адаптації вразливих категорій населення.

Голова Чаплинської селищної ради Фаустов О.Г. привітав керівника проекту з початком реалізації місцевої ініціативи та висловив готовність до підтримки у реалізації запланованих заходів для досягнення мети проекту.

 Проект реалізується ГО «Чаплинська ліга соціальних працівників України» в рамках конкурсу проектів "Місцеві ініціативи для розвитку громад" за проектом "Голос громади в місцевому самоврядуванні", який у Херсонській обл. виконує ГО "Громадський центр "Нова генерація" у рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано