Соціальний проект "Ложка в ладошке" в Чаплинській ОТГ

Дата: 03.08.2018 14:10
Кількість переглядів: 698

В рамках реалізації соціального проекту за підтримки торгової марки «Ложка в ладошке» в Чаплинській селищній раді пройшов семінар «Забезпечення прав жінок та основні принципи догляду за дитиною молодшого віку».

Організатором заходу стала комунальна установа Чаплинської селищної ради «Центр соціальних послуг», спеціалісти якої запросили на семінар 15 батьків, які виховують дітей до 1 року, є мешканцями громади та активно співпрацюють із соціальною службою – є отримувачами послуг, приймають участь в заходах.

Участь в заході прийняли також Чавурська О.В. – керівник Чаплинського бюро правової допомоги та Мінаєва І.О. – завідувачка дитячим відділенням Чаплинської районної лікарні.

Під час семінару батьки дізнались про забезпечення прав сімей з дітьми раннього віку, особливості догляду за дитиною віком до 3 років, ознайомились із соціальними послугами, які надаються в громаді, отримали відповіді фахівців на питання, що турбували.

Кожна сім’я отримала безкоштовно 2 упаковки  (32 баночки) дитячого харчування «Ложка в ладошке», яке громаді надав благодійний фонд «Мій дім».

 

За словами батьків, які прийняли участь у соціальному проекті, така допомога стала великою несподіванкою. Разом з тим, дитина раннього віку в сім'ї потребує певних витрат і придбати якісне дитяче харчування не всі мають можливість, тому всі сім'ї, які отримали допомогу куштуватимуть продукт цієї торгової марки вперше  .

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано