Навчання по роботі із сім’ями , що перебувають у складних життєвих обставинах.

Дата: 12.06.2018 09:14
Кількість переглядів: 721

Фахівці із соціальної роботи комунальної установи «Центр соціальних послуг»  Чаплинської селищної ради пройшли навчання по роботі із сім’ями , що перебувають у складних життєвих обставинах.

Унікальну можливість підвищити професійний рівень спеціалістів громада отримала завдяки співпраці з Херсонським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Дводенний семінар на базі Чаплинської селищної ради провів заступник директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Руденко  Б.С.

Навряд чи змогли б 8 фахівців із соціальної роботи та директор комунальної установи прийняти участь в аналогічному навчанні поза межами Чаплинки, а кількість звернень щодня збільшується і питання підвищення професійного рівня спеціалістів та приведення соціальної роботи в громаді у відповідність до державних стандартів залишається актуальним.

Під час навчання фахівці отримали методичні рекомендації щодо роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, практичні навички щодо заповнення документації по роботі із вразливими категоріями населення, обмінятись своїм досвідом практичного вирішення проблем, які виникають під час роботи, опрацювали порядок взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах.

Протягом перебування в громаді заступник начальника Херсонського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Руденко Б.С. зустрівся з головою Чаплинської селищної ради Фаустовим О.Г., відвідав комунальну установу «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради, громадську організацію «Чаплинська ліга соціальних працівників України», мобільну бригаду з надання екстреної соціально-психологічної допомоги постраждалим від гендернообумовленого насильства.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано