У Чаплинській територіальній громаді пройшли навчально-польові збори для юнаків закладів загальної середньої освіти

Дата: 07.06.2018 15:13
Кількість переглядів: 1352

Складовою частиною патріотичного виховання є військово-патріотичне виховання, орієнтоване на формування готовності до військової служби.

                   Військово-патріотичне виховання підростаючого покоління має базуватись на духовно-моральних цінностях нашого суспільства, охоплювати війсково-історичну підготовку; прикладну фізичну підготовку; підготовку з основ військової служби; підготовку з основ безпеки життєдіяльності.

                 Робота по військово-патріотичному вихованню учнівської молоді має проводитись комплексно, в єдності всіх його складників спільними зусиллями органів державного управління, а також освітніх закладів, сім'ї, громадських організації і об’єднань, Збройних Сил України.

                 З метою закріплення практичних умінь та навичок з предмета Захист Вітчизни у період з 04-06 червня 2018 року проведено навчально-польові збори для юнаків закладів освіти Чаплинської селищної ради.                                

                 На протязі трьох днів з юнаками проводилися заняття з тактичної підготовки, медицини, юнаки вправлялися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, складали заліки по фізичній підготовці.  Всі заходи проводились професійними військовими. При відвідуванні військових підрозділів, які дислокуються на нашій території, юнаки мали можливість ознайомилися з сучасним військовим озброєнням підрозділів та побутовими умовами перебування бійців.

                У вільний час хлопці грали в футбол та переглядали фільми на патріотичну тематику.

                Такі заходи сприяють вихованню громадянина-патріота, орієнтують юнаків на подальшу службу у ЗС України.

   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано