НАТАЛІЯ ФАЛІОН ТА «ЛІСАПЕТНИЙ БАТАЛЬЙОН» В ЧАПЛИНСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Дата: 29.05.2018 20:54
Кількість переглядів: 729

25 травня 2018 року, за підтримки Чаплинського селищного голови Фаустова О.Г. та відділу культури Чаплинської селищної ради,  у комунальному закладі «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся концерт - народне камеді шоу за участі Наталії Фаліон та «Лісапетного батальйону».

Наталія Фаліон із своїм «Лісапетним батальйоном» зачарували своїми авторськими піснями увесь зал. У кінці свого шоу глядачі попросили на біс і Фаліон Наталія не відмовила, заспівала свою нову пісню  «Треба жити по феншую». Повний зал глядачів аплодував стоячи.

Велика вдячність колективу «Лісапетний батальйон» і Наталії Фаліон за таке яскраве, незабутнє шоу. Після концерту всі охочі могли поговорити, придбати диски з піснями колективу, отримати автографи та сфотографуватись з «народними зірками».

Бажаємо колективу здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!

Крістіна Іноземцева

                          Завідуюча сектором

культурно-дозвіллєвої діяльності

КЗ «Культурно-мистецький Центр».

переглянути відео

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано