В гостях у «Мельпомени Таврії» 2018

Дата: 18.05.2018 15:04
Кількість переглядів: 1207

На запрошення Херсонського обласного центру народної творчості департаменту культури, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації хореографічний колектив «Аура» комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» 17 травня 2018 року прийняв участь у святі українських талантів - танцювальному марафоні «Молодь Херсонщини – майбутнє Європи», що проходив в рамках заходів з нагоди відзначення Дня Європи та Всесвітнього Дня Вишиванки. 

По закінченню заходу наші діти мали змогу прийняти участь в театралізованій ході від площі Свободи до площі Героїв, де відбулося відкриття ХХ ювілейного Міжнародного фестивалю «Мельпомена Таврії».

Шістдесят вихованців позашкільного навчального закладу, під керівництвом Тетяни Вакулко та Альони Бахмаєр,  достойно представляли Чаплинську територіальну громаду в обласному центрі. Серед сотні хореографічних колективів зі всієї Херсонщини, «аурята» дали змогу присутнім глядачам насолодитися майстерністю, творчістю та запальною хореографією. Бурхливі оплески, крики «Браво!», які лунали після їх виступів, були яскравим підтвердженням того, що наш колектив виправдав надану йому честь.

По завершенні марафону організатори фестивалю вручили колективу цінні призи та солодощі.  

Самі ж діти та супроводжуючі їх педагоги і батьки були у захваті від святкового дійства. Вони отримали море позитиву, прекрасний настрій, та величезне задоволення.

Від імені всього колективу закладу – педагогів, батьків і дітей, висловлюємо щиру подяку Чаплинській селищній раді,  а саме -  Чаплинському селищному голові Олексію Георгійовичу Фаустову, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Олені Єгорівні Кулик, начальнику «Фінансово-господарської групи» Петру Васильовичу Кіналю - за надану можливість поринути у світ прекрасного, захоплюючого та неповторного.

Дякуємо батькам наших вихованців за допомогу і підтримку під час поїздки, дякуємо водіям Д.В. Гончарову та А.І. Козачку за їх професіоналізм, за подароване нам тепло, турботу і терпіння.

В свою чергу обіцямо, що і надалі, будемо виправдовувати надану колективу довіру, прославляти нашу Чаплинську громаду, наш рідний край.

 

Т.В.Клімова, директор КЗ

«Чаплинський селищний будинок

творчості дітей та юнацтва»

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано