«Щедрівочка, щедрувала!»

Дата: 13.01.2018 16:23
Кількість переглядів: 1166

Споконвіку, напередодні старого Нового року, українці відзначають Щедрий Вечір – веселе українське свято з обрядами та забавами.

На Щедрий Вечір, тобто в ніч під старий Новий рік, традиційно ходять гурти ряджених і водять «Маланку», яка має від господарів домівок, куди її заводять, відганяти злих духів і забезпечити врожай та здоров’я на весь рік. А також щедрують, бажаючи щастя, здоров’я, багатства, успіхів кожному члену сім’ї.

З цієї нагоди вихованці театрального гуртка комунального закладу Чаплинської селищної ради КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» вітали трудові колективи нашого селища. У переддень свята гуртківці завітали до Чаплинської селищної ради,  відділу освіти, молоді та спорту, районної ради та фінансового відділу.

Вітаючи веселими піснями, гарними щедрівками та бажаючи всього найкращого, діти піднімали настрій усім присутнім.

Щедрувальників зустрічали з великим задоволенням, підспівували їм та дякували солодощами.

Нащедрувавши чимало цукерок, діти з гарним настроєм повернулися додому. А на зібрані кошти гуртківці вирішили купити гримерну фарбу, яка потрібна їм для вивчення акторської майстерності.

Вихованці та педагоги закладу вдячні працівникам установ та організацій,  їх керівникам за теплий прийом. Сподіваємося радувати усіх своїми привітаннями ще не один раз.

Ірина Мілейко

керівник театрального гуртка

КЗ «Чаплинський селищний

будинок творчості дітей та юнацтва»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано